Муніципальний автопарк Костополя поповнився новими автобусами

02.08.2021 10:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Костопільське міське комунальне підприємство «Костопількомунсервіс» отримало чотири нові автобуси МАЗ. Перший з них вже вийшов на маршрут. Після прибуття ще одного автобуса Костопільська міська рада має намір запустити їх на усіх п’яти діючих міських маршрутах.

Транспорт перебуває у власності «Костопількомунсервісу», який має ліцензію на перевезення. Усі комунальні автобуси знаходитимуться на цьому підприємстві, яке забезпечить їх водіями, кондукторами, здійснюватиме технічне обслуговування та медичний огляд водіїв. Зараз на підприємстві споруджують бокси для парткування та обслуговування міських автобусів.

таким чином міська влада змінює ситуацію, коли упродовж багатьох років на міських маршрутах в Костополі працювали лише приватні перевізники, перевезення здійснювали маршрутками. Безсумнівні переваги нового транспорту – це можливість пересування ним людям з особливими потребами, жінкам з дитячими візками, кондиціонер в салоні, гарантоване пільгове перевезення та дотримання графіку.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews