Рівнянам до уваги: власники старих смартфонів не зможуть авторизуватися в Gmail та YouTube

03.08.2021 07:12   Джерело: infopotik.com.ua/
Опубліковано : Вікторія Синиця

З 27 вересня власники старих смартфонів не зможуть авторизуватися в Gmail та YouTube.

Користувачі смартфонів з Android 2.3.7 (Gingerbread) або більш ранніми версіями операційної системи позбудуться можливості авторизуватися за допомогою облікового запису Google в таких додатках, як Gmail або YouTube починаючи з 27 вересня.

Власникам пристроїв на більш пізніх версіях операційної системи, таких як Android 3 (Honeycomb) і Android 4 (Ice Cream Sandwich), це обмеження не загрожує. Відповідно переважній більшості користувачів нема про що турбуватися.

Однією з причин такого рішення є безпека: нове програмне забезпечення, як правило, набагато безпечніше, ніж старе, особливо того, що вийшло 10 років тому. Розробники Google не бажають, щоб програми були зламані за допомогою вразливостей, знайдених в старих операційних системах.

Втім, рішення проблеми є. Власники старих Android-смартфонів зможуть обійти обмеження за допомогою авторизації в сервісах Google через веб-браузер.

Джерело: https://www.infopotik.com.ua/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: infopotik.com.ua/