Дитсадок на Ковальця у Рівному готовий на 49%

04.08.2021 19:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Темпи зведення дитсадка на Північному не сповільнюються. Навпаки – будівельники готові наростити швидкість, адже фінансування дозволяє.

null
Фото з мережі Інтернет

«Об’єкт готовий на 49%, - зазначив Віталій Коваль. - Збудований каркас 10 корпусів-сот. Триває зведення зовнішніх стін та внутрішніх перегородок, встановлюють вітражі та вікна. Восени планують розпочати роботи всередині приміщення. Садочок на Коновальця один з найважливіших об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Він фінансується із бюджетів різних рівнів – державного та міського. Тому важливо скоординувати роботу усіх причетних служб на місці. Головне завдання - не збавляти темпи, аби діти якнайшвидше приступили до занять".

null
Фото з мережі Інтернет

За результатами наради присутні зафіксували зауваження, виконавців і терміни. Зокрема, питання змін розташування інженерних мереж, зменшення потужностей споживання електроенергії та облаштування пожежного заїзду.

За матеріалом офіційного сайту РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews