Дмитро Карпачов виступить в Тернополі на конференції для батьків

07.08.2021 11:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Це найбільша подія у регіоні, що має за мету донести найактуальніші інструменти освіти і практичні способи їх використання.  Місія організаторів – стати рушійною силою у розвитку сучасної освіти, з високими стандартами та успішними результатами.

Вже 21.08 конференц-зал "Подоляни" зберуться більше трьохста сучасних батьків, які готові змінюватись, обмінюватись досвідом й вчитись у топових експертів у сфері дитячої психології й розвитку! 

Захід об’єднає  ПРОФЕСІЙНИХ, ВМОТИВОВАНИХ, ПРОГРЕСИВНИХ батьків та педагогів, які покращать успішність дітей, розкриють їх особистість та підвищать шанси на самореалізацію в ХХІ столітті.

На конференції виступлять:

Дмитро Карпачов ( психолог, телеведучий, телеексперт з виховання дітей) розповість про здорове виховання сучасної дитини;

Марія Сичинська(психолог-педагог) - про битву поколінь між батьками й дітьми;

Богдан Олександрук (математик, аналітик, засновник інноваційної школи ThinkGlobal) - все про сучасну освіту;

Наталія Ткачук(організаторка навчальних проєктів, очільниця школи ThinkGlobal )- допоможе розібрати питання як навчатися й вчитись ефективно;

Валентина Жаданова (пренатальний дитячий та сімейний психолог)- допоможе підібрати ключики у всіх питаннях до дітей нової генерації;

Анна Величко(керівниця освітніх проєктів для дітей)- розбере тему гаджетів та їх використання у вихованні.

null

Організатори обіцяють, що це стане подією року для батьків та педагогів, з масштабним нетворгінгом та гарячими дискусіями в одному місці.

Місць залишилась обмежена кількість тому охочим стати частиною цієї вагомої батьківської події радимо поспішити придбати квитки!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews