Які з проєктів Рівненщини увійдуть до програми «Великого будівництва» на 2022 рік?

11.08.2021 08:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У 2022 році за програмою Президента України «Велике будівництво» на Рівненщині будуватимуть близько півтора десятка об’єктів. 
 
«Це будуть школи, дитсадки, лікарні, спортивні та культурні об’єкти, - повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. – Впродовж наступних двох тижнів маємо спланувати попередній перелік таких проєктів і подати на розгляд Офісу Президента. Одна з головних умов – частка співфінансування не менше 30 відсотків із місцевого бюджету».
 
Заступниця голови ОДА Людмила Шатковська додала, що у наступні декілька днів разом із районами та громадами триватимуть консультації щодо відбору таких проєктів, джерел фінансування та темпів будівництва.
 
Також вона наголосила, що до розгляду прийматимуться проєкти виключно з дозвільними документами та експертизами, отриманими не раніше 2 квітня 2019 року, а також ті, що відповідатимуть положенням Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період 2021-2022.

Прес-служба РОДА

null
Фото з мережі Інтернет




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews