Корчанин відповідатиме перед законом за вбивство знайомого

11.08.2021 09:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Жителя Корця, підозрюваного у вбивстві знайомого, взято під варту.

Здолбунівською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства 48-річного корчанина його 40-річним сусідом (ч.1 ст.115 КК України).

Чоловікові вже оголошено про підозру і сьогодні, 9 серпня, Корецьким районним судом чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.

Нагадаємо, кілька днів тому на лінію 102 із повідомленням про зникнення жителя Корця звернулась його сусідка. В ході проведення першочергових слідчих розшукових дій встановлено, що на початку серпня четверо чоловіків розпивали спиртні напої за місцем проживання підозрюваного, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Під час «застілля» у чоловіків виник конфлікт, в ході якого підозрюваний вдарив потерпілого ножем у грудну клітку, що спричинило смерть останнього. Щоб приховати злочин, тіло загиблого зловмисник сховав у підвальному приміщенні свого будинку, де воно пролежало 4 доби, доки труп не виявили працівники поліції.

Слідчими СВ ВП №7 (м. Корець) Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області проводяться слідчі (розшукові) дії у кримінальному провадженні.

Санкція статті передбачає прокарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews