Управління поліції охорони в Рівненській області повідомляє, як захистити своє авто

11.08.2021 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Залишаючи автомобіль під будинком, його охорону ми довіряємо, як правило, звуковій сигналізації, яка у випадку загрози сповістить про небезпеку. Проте, такий захист часто буває не надійним.

Щоб почуватися спокійно, поліція охорони радить автомобілістам подбати про надійний захист свого транспортного засобу, скориставшись GРS-навігацією. Дана функція працює як цілодобова охорона автомобіля з допомогою пультового спостереження з використанням супутникової навігації на території всієї України.

Технічні можливості системи дають змогу використовувати її як на комерційних і службових транспортних засобах підприємств та організацій, так і на приватних автомобілях.

Можливості системи:

- цілодобове супутникове спостереження за будь-яким автомобілем в режимі реального часу;

- визначення місцезнаходження автотранспортного засобу на території України з точністю до 10 м;

- перевірка історії маршрутів транспортних засобів, підрахунок швидкості руху та довжини пройденого шляху;

- підключення до будь-яких автомобільних систем, виведення на пульт інформації про роботу, стан і цілісність транспортного засобу;

- дистанційне блокування систем автомобіля в разі його викрадення.

Також за бажанням автовласника в транспортному засобі можна встановити «тривожну» кнопку, скористатися якою пропонується в разі зазіхань на здоров'я або майно людини. Після спрацювання озброєний наряд працівників поліції охорони негайно реагує і в найкоротші терміни прибуває на місце виклику.

Виникли додаткові запитання? Телефонуйте 9899 (безкоштовно з мобільних).

 

Надія Мастєрова,

Управління поліції охорони в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews