У Міжнародний день молоді рівненський УДАР запросив гостей (ВІДЕО)

16.08.2021 17:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

До Міжнародного Дня молоді у Рівненському «УДАРІ» оголосили про перспективу запуску Молодіжного крила та офіційно відкрили бібліотеку у форматі «буккросинг». Тепер усі бажаючі можуть завітати до відкритого офісу партії на вул. Грушевського у Рівному та обміняти свою книгу на одну з побачених на полицях.

Молодь, яка сьогодні завітала до Рівненського осередку «УДАРУ», цікавилася ідеологією партії та особою партійного лідера  Віталія Кличка, тому в «УДАРівській» бібліотеці шукали щось цікаве про столичного мера.

Голова Рівненського обласного осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Валентин Демчук також поспілкувався з молоддю. Напередодні 1 вересня говорили більше про освітні питання. Студенти - чесні та щирі в своїх висловлюваннях, прагнули почути відповіді на свої запитання від голови Рівненського «УДАРУ», який, нагадаємо, має дві вищих освіти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews