«Лише два заклади освіти у Рівному цього року встановлять нові системи пожежної сигналізації», - Олександр Ковальчук

18.08.2021 16:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Держслужба надзвичайних ситуацій перевірила 87 закладів освіти Рівного і виявила там численні порушення протипожежної безпеки. Через це їхню роботу можуть повністю або частково зупинити до усунення недоліків.

Лише у двох закладах - у школі №24 і дитсадку №44 - вже проведені тендери на облаштування систем протипожежної сигналізації. Їх встановлять цього року за кошт державної субвенції за сприяння народного депутата від Рівного Олександра Ковальчука.

«На початку року, коли ми з командою формували список об’єктів на отримання субвенції на соціально-економічний розвиток Рівного, я піднімав це питання, але, на жаль, лише два заклади освіти підготували проєктно-кошторисну документацію на ремонт систем пожежної сигналізації - це школа №24 і дитсадок №44», - розповідає Олександр Ковальчук.

Ці проєкти отримали фінансування у сумі 880 549 грн та 423 470 грн відповідно і капітальний ремонт систем пожежної сигналізації там зроблять найближчим часом. 

«Прошу звернути увагу місцевої влади на цю серйозну проблему, адже безпека дітей - найважливіше і саме на дорослих лежить за це відповідальність», - підкреслює нардеп.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews