Сьогодні останній день реєстрації на «Забіг у вишиванках» у Рівному

23.08.2021 11:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2021» відбудеться у Рівному 24 серпня, у день 30-річчя Незалежності України. Старт забігу о 09:00 з Театральної площі.

Забіг відбудеться на дистанціях 2,5 км та 10 км.

Зареєструватися на забіг можна онлайн до 13.00 23 серпня за посиланням: https://runstyle.net/events/rivne-patriotic-run-2021/ або з 15:00 до 20:00 23 серпня 2021 року у приміщенні кав’ярні-пекарні «Львівські круасани» за адресою м.Рівне, вул. В.Чорновола, 1.

Вартість реєстрації: 250 грн.

Стартовий пакет учасника включатиме: номер з чіпом, футболку-вишиванку, освіжаючі напої від партнера, а також унікальну пам’ятну медаль, яку отримають всі фінішери.

УВАГА! В день забігу 24 серпня реєстрація проводитися не буде!

В день забігу з 07.00 до 08.30 на місці старту буде проводитися лише видача стартових пакетів вже раніше зареєстрованим учасникам.

Переможці та призери забігу на кожній із дистанцій у чоловіків та жінок будуть нагороджені кубками, а також подарунками від партнерів. Кубками також нагороджуються 3 учасники з інвалідністю.

Спеціальними призами нагороджуються найстарший та наймолодший учасник забігу.

Окремий приз – мед від магазину Honey Shop Rivne – отримає переможець Конкурсу на кращу вишиванку.

Також призи – книжку від авторки Ірини Озимок «У міста є я» - отримають 5 наймолодших окремо хлопчиків та дівчаток, які візьмуть участь у забігові. Це перша інтерактивна книжка-ілюстрація про те, як функціонує місто та роль людини у ньому, яка цікаво розповідає про важливі процеси у місті та сповнена завданнями та конкурсами. 

На учасників, переможців та призерів також чекають і інші подарунки!

Організатором забігу є Rivne Running Club. Захід відбувається в рамках реалізації проєкту «Рівненська бігова ліга 2021» за фінансової підтримки Громадського бюджету Рівного. Співорганізаторами є Рівненська обласна державна адміністрація, КЗ РМЦФЗН «Спорт для всіх», торгова марка GERA, мінеральна вода «Степанська».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews