Для рівненських держслужбовців відкривають нові іспитові майданчики

23.08.2021 15:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Віднедавна для претендентів на держслужбу екзамен із української мови став обов’язковою вимогою, передбаченою законом. Він відбувається в онлайн-режимі.

Додатковий іспитовий майданчик, де кандидати на держслужбу можуть скласти іспит із української мови, запрацював у смт Володимирець, що у Вараському районі. На черзі – інші райони Рівненщини.

Натомість із проведенням оцінювання виникли проблеми, адже кандидатів багато, а точок доступу до тестування – мало. Так, донедавна на Рівненщині діяв лише один такий майданчик, який знаходився в обласному центрі.

«Ми розуміємо проблеми комісії, яка відповідає за організацію процесу тестування, і не могли стояти осторонь. Тому ініціювали створення додаткових іспитових майданчиків у кожному районі, - пояснила  заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванна Смачило. – Днями один із них запрацював у Володимирці. На черзі й інші райони». 

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews