У Рівному триває виставка картин літописця України (ФОТО, ВІДЕО)

24.08.2021 14:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
«Кожна Його картина - як придорожній хрест, біля якого потрібно спинитися, подумати, ОСМИСЛИТИ, помолитися і лише тоді йти далі... Вони як вікна у наше минуле, дороговкази у наше майбутнє», - розповідає арт-менеджерка галереї Юлія Савуляк.
 
null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 


Галерея європейського живопису «Євро-Арт» до 30-річчя Незалежності України запрошує познайомитися із малярством і скульптурою Валерія Франчука – народного художника України та лауреата Шевченківської премії і премії ім. В. Стуса, Художника, який розгойдав нам «Дзвони пам’яті» і якого величають літописцем України.
«Серед митців лише одиниці можуть з такої силою виразити свої почуття до рідної землі. Серцевинним для нього, як для людини і творця, є неспокій душі, небайдужість. Світлі його полотна «обняв би розмахом крил тільки великий птах...»
У Рівному Валерій Франчук презентує свою ретроспективну виставку «ОСМИСЛЕННЯ», а це близько 40 картин із його найвідоміших серій та циклів.
 
Двері галереї європейського живопису «Євро-Арт» гостинно відчинені для усіх поціновувачів мистецтва.
 

 

Фото: Юлія Савуляк, Anna Maria Dali, Олександр Харват

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews