Студентське містечко в Острозі налічує сім гуртожитків, але місць не вистачає

27.08.2021 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
 

Ректор закладу Ігор Пасічник розповів, що найболючішим питанням є недостатня кількість місць у гуртожитках. Студентське містечко в Острозі налічує 7 гуртожитків, де проживає 1112 студентів. Решта 1800 - змушені винаймати квартири.

«Академія має потенціал до розширення, є ділянки для будівництва, а є гуртожитки, що можна реконструювати. Тому нині є декілька шляхів розбудови студентського містечка в Острозі. Це включення реконструкції гуртожитків до президентського проєкту «Велике будівництво», або до програми секторальної підтримки. Також будемо розглядати можливість механізму приватно-державного партнерства», - зазначив Віталій Коваль.

У рамках освітнього форуму голова Рівненської ОДА Віталій Коваль оглянув корпуси та гуртожитки Національного університету «Острозька академія». Очільник Рівненщини додав, що комфорт перебування студентів у закладах є невід’ємною складовою освітнього процесу. Тому спільним завданням є поліпшення умов їх проживання та навчання.

Пресслужба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews