У Мирогощанському психоневрологічному інтернаті відбулися спортивні змагання

29.08.2021 12:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині завершився перший етап спартакіади у соціальних закладах «Рух заради здоров’я». Останній його тур відбувся в комунальному закладі «Мирогощанський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради.

Підопічними цього закладу здебільшого є інваліди дитинства з вродженими вадами розвитку, котрі залишаються тут навіть коли перестають бути дітьми. Більшість з них вже раніше залучалися до заходів, які проводили комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Перед початком змагань, з вітальним словом перед підопічними виступили депутат обласної ради Юлія Шигорева та директор департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської облдержадміністрації Роза Слободенюк. Гості побажали всім присутнім міцного здоров’я, спортивного азарту та успіхів. Учасникам була запропонована програма естафет, в ході якої вони наввипередки бігали вправляючись з різноманітним спортивним інвентарем.

Після завершення заходу, всі учасники були нагородженні дипломами Відділення НОК України в Рівненській області та подарунками від керівництва комунального закладу «Мирогощанський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради.

Зовсім скоро відбудеться фінальний етап спартакіади, який збере разом найсильніші колективи соціальних закладів.

Прес-служба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews