Сьогодні на Рівненщині вшановують пам'ять захисників України (ФОТО)

29.08.2021 13:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сьогодні, 29 серпня, у День пам'яті захисників України, повсюди вшановують тих, хто віддав за нашу державу найцінніше – власне життя.

До могил та пам’ятних місць цього дня покладають соняшники. Адже у серпні 2014-го на соняшникових полях Сходу України її захисники гинули під ворожими обстрілами.

Сьогодні вранці наших героїв вшанували і в Рівному.  На кладовищі Нове обласного центру рідні захисників, представники влади та громадськості спільно помолилися, долучилися до загальнонаціональної Хвилини мовчання та поклали квіти до могил героїв. У пам’ятних заходах взяв участь і голова обласної ради Сергій Кондрачук.

Згодом голова обласної ради поклав квіти до могили здолбунівчанина Павла Петренка, який загинув саме 29 серпня 2014-го, виходячи так званим «зеленим коридором» з Іловайського котла.

Також Сергій Кондрачук вклонився пам’яті полеглих бійців з колишнього Здолбунівського району.  

- Хочу вкотре висловити вдячність рідним усіх полеглих, життя яких назавжди змінили трагічні події. Попри те, що ці рани невиліковні, їм дуже важливо розуміти, що про їхніх найближчих пам’ятають і гідно  шанують цю найбільшу жертву заради України, - зазначив голова обласної ради.

Прес-служба Рівненської обласної ради

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews