У Рівному шукають нових керівників для шести культурних закладів

09.09.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У зв’язку із закінченням строку дії контракту з директорами низки комунальних закладів обласної ради, оголошено конкурсний добір на зайняття вакантних посад шести закладів культури. Про це повідомляє пресслужба Рівненської облради.

Зокрема, КЗ «Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр», КЗ «Рівненський академічний обласний театр ляльок», КЗ «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека», КЗ «Рівненська обласна бібліотека для дітей», КЗ «Рівненський обласний центр народної творчості», КЗ «Рівненська обласна бібліотека для молоді».

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про культуру» директора закладу культури обирає спеціальна конкурсна комісія, засідання якої буде проходити у два етапи. Так, на першому засіданні члени комісії розглянуть документи, які подали бажаючі очолити той чи інший заклад. На другому засіданні кандидати мають презентувати своє бачення розвитку закладу. Після чого з ними проведуть співбесіду та визначать переможця конкурсу.

Ознайомитися з вимогами до кандидатів та термінами подачі документів можна в розділі "Анонси подій".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews