Понад триста неоформлених працівників: такий результат інспекцій Управління Держпраці Рівненщини

14.09.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На Рівненщині тривають інспекційні відвідування з питань виявлення неоформленої праці. Заходи контролю здійснює Управління Держпраці у Рівненській області в рамках цільової інспекційної кампанії, що стартувала 1 липня.

Станом на 13 вересня фахівці Управління здійснили 98 інспекційних відвідувань. Зафіксовано 305 фактів використання незадекларованої праці. Нелегальні працівники виявлені у сферах торгівлі, громадського харчування, надання послуг, сфери відпочинку, в агросекторі, лісопереробці, виробництві будматеріалів, харчовій промисловості.

За результатами інспекційних відвідувань роботодавців попереджено про обов’язковість оформлення трудових відносин з усіма працівниками та вручено приписи про усунення порушень.

На виконання приписів та в ході інспекційних відвідувань роботодавці уклали з найманими працівниками 184 трудових договори.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews