Спортсмени з декількох областей та міст з'їхалися на тенісний турнір у Вараші

15.09.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

12 вересня відбулася Відкрита першість Рівненської АЕС із тенісу «РАЕС OPEN 2021». Цього року турнір пройшов уже вп’яте та був присвячений Дню міста Вараш. Організаторами змагань виступили Організація молоді Первинної профспілкової організації електростанції за підтримки адміністрації та профспілкового комітету Рівненської АЕС.

Учасниками першості стали 26 тенісистів із Києва, Львова, Рівного, Ковеля, Острога, Новограда-Волинського, Нововолинська, Трускавця, а також місцеві – з Вараша та Рафалівки. На кортах спорткомплексу «Ізотоп» привітали спортсменів генеральний директор РАЕС Павло Павлишин та заступниця голови профспілки електростанції Тетяна Васильєва.

Зокрема, Павло Павлишин зауважив, що турнір із тенісу відбувається в День міста: «Вараш розбудовувався паралельно з Рівненською атомною електростанцією. Сьогодні маємо гарне місто, багато спортивних івентів. Дякую, що приїжджаєте до нас, підтримуєте наші заходи. Це є стимулом, щоби ми розвивалися і надалі».

Змагання проводилися в парному розряді. Матчі тривали зранку до вечора. Спочатку тенісисти зіграли груповий етап, а потім – плей-оф. У фінальному матчі Євгеній Поднебенний/Ігор Балабанов (Київ/Нововолинськ) виявилися сильнішими за Олександра Дзівака/Сергія Лопатюка (Рівне/Новоград-Волинський): 8:6. У матчі за третє місце Теодор Лещук/Сергій Крестинський (Рівне) обіграли Максима та Ігоря Буханських (Рівне): 8:5. За традицією, призовими також вважаються 5 і 9 місця, так звані, переможці «підвалу». Відтак, 5 місце зайняли Михайло Михайлів/Ігор Скварчинський (Львів). 9 місце – Віталій Дем'янков/Віктор Розумовський (Нововолинськ/Львів).

Чемпіони та фіналісти нагороджені ексклюзивними кубками, володарі перших трьох місць відзначені грошовими преміями та сувенірами від організаторів. Також всі призери отримали подарунки від партнерів «РАЕС OPEN 2021»: авторське вино від бренду одного з кращих тенісистів України Сергія Стаховського «Stakhovsky Wines» та смачні хлібобулочні вироби від торговельної марки «Скиба». Призи вручили голова профспілкового комітету РАЕС Іван Мельник і заступник генерального директора РАЕС з персоналу Ігор Вітковський.

З метою популяризації атомної енергетики у межах турніру відбулася екскурсія для учасників та гостей в інформаційний центр «Полісся» та на повномасштабні тренажери блочних щитів управління в навчально-тренувальному центрі Рівненської атомної електростанції.

null
Фото:
РАЕС

За матеріалами пресслужби Рівненської АЕС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews