«Закон «Про ринок деревини» дозволить галузі працювати прозоро та ефективно», - Олександр Ковальчук

21.09.2021 08:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному відбулася міжнародна конференція UkraineInvest Talks: Rivne. Захід спрямований на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України на прикладі Рівненщини. 

Учасниками конференції стали інвестори, які працюють в Рівненській області у меблевій та деревообробній галузях, представники Рівненської ОДА, урядового офісу Ukraine Invest, «Української Асоціації Меблевиків», народний депутат від м. Рівне Олександр Ковальчук.

Серед проблем галузі Олександр Ковальчук назвав обмеження щодо вивозу готової меблевої продукції до Європи.

«На Рівненщині дуже активно розбудовується меблевий кластер і постійно зростає обсяг експорту меблів за кордон. Але одна із проблем, з якими стикаються багато експортоорієнтованих підприємств, - квоти на вивіз готової продукції за кордон. Розв’язання цієї проблеми не лежить на рівні Рівненської області чи навіть України, але ми можемо об’єднатися, щоб вирішити її в Брюсселі. Тим більше зараз у нас є ефективний симбіоз виконавчої, законодавчої влади та Президента», - зазначив депутат.

null
 

 

null
 

 

null

Також цього тижня в залі Верховної Ради буде винесений законопроєкт “Про ринок деревини”. За словами Олександра Ковальчука, його прийняття потрібне для того, щоб ринок працював прозоро та ефективно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews