У Рівному громадянин Туреччини хотів одружитися на українці для реєстрації, але міграційники депортували його раніше

27.09.2021 11:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Минулого тижня міграційники Рівненського відділу УДМС, співробітники патрульної поліції та служби безпеки області під час перевірки закладів швидкого харчування Рівного виявили громадянина Туреччини та громадянина Азербайджану, котрі перебували на незаконних підставах в Україні.

В іноземців закінчився  90-денний строк перебування в рамках безвізового режиму. Для отримання прав на проживання, працевлаштування та навчання громадянам іноземних держав, як і раніше, необхідно оформляти відповідну візу – робочу, ділову (бізнес), студентську, або посвідку на проживання. Іноземці знехтували цими умовами, чим порушили міграційне законодавство.

При затриманні громадянин Туреччини зізнався, що не встиг одружитися з українкою задля того, щоб у подальшому легалізувати своє перебування в Україні. Громадянка України, «обраниця» порушника отримала попередження відповідно до ч.1 ст.205 КУпАП. за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації майбутнього нареченого.

До обох іноземців застосовані заходи адміністративного впливу передбачені ч.1 ст.203 КУпАП та прийняте рішення про примусове повернення до країн походження.

Виконати рішення про повернення порушники міграційного законодавства зобов`язані до 22 жовтня.                  

Управління ДМС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews