Що у Рівному робило керівництво політичної партії «Слуга Народу» 

29.09.2021 18:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Рівненщині з робочим візитом перебувають голова політичної партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко та народна депутатка від «Слуги Народу» Роксолана Підласа. 

Вони відвідали Рівне на запрошення народного депутата Олександра Ковальчука.

Народні депутати проінспектували об’єкти «Великого будівництва».

Спершу разом із нардепами Олександром Аліксійчуком, Олександром Ковальчуком та Олександром Салійчуком, головою Рівненської парторганізації Юрієм Ліпським, головою Рівненської ОДА Віталієм Ковалем та місцевими депутатами делегація побувала на рівненському стадіоні «Авангард».

Також відвідали будівництво Північної об'їзної дороги Рівного та дитячий садок на вул. Коновальця.

Ще однією темою візиту став законопроєкт «Про ринок деревини». Його обговорили разом із керівництвом деревообробного заводу «Kronospan», який будують у Городку.

«Це непростий документ, який вирішує одразу декілька складних проблем в галузі - робить прозорішими правила гри на ринку, сприяє стрімким реформам лісового господарства країни», - стверджує Олександр Ковальчук.

Він переконаний, що це допоможе українській деревообробній та меблевій промисловості розвиватися швидше.

«Я вже неодноразово говорив, що своїм завданням ставлю залучення на Рівненщину інвестицій та створення нових робочих місць. І саме меблевий кластер, який зараз формується поблизу Рівного, допоможе нам до 2030 р. залучити 1 млрд грн інвестицій і створити близько 10 тисяч робочих місць із конкурентною зарплатою. І загалом ріст української економіки – це завдання №1 для всіх нас», - каже нардеп.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews