За фактом невиплати зарплат працівниками Гощанського райавтодору відкрито кримінальне провадження

30.09.2021 16:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Фактично з лютого 2021 року люди не отримують заробітної плати. Заборгованість станом на 1 вересня становить близько 920 тисяч грн.
 
Про це повідомив народний депутат України (округ 153, Рівненщина), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
 
«Продовжую інформувати про результати розгляду ваших звернень. Відтак, на початку вересня до мене надійшло колективне звернення працівників філії «Гощанський райавтодор». Фактично з лютого 2021 року люди не отримують заробітної плати. Заборгованість станом на 1 вересня становить близько 920 тис.грн. Працівники стверджують, що реакції з цього приводу від керівного органу - ДП «Рівнеоблавтодор» - жодної.
Колектив підприємства - у відчаї. Через такий стан речей сім’ї працівників перебувають на межі виживання: заробітна плата є основним джерелом їхнього доходу.
 
Коли дізнався про це, вирішив одразу звернутися до органів прокуратури, бо такий тривалий період занепаду підприємства в той час, коли країною йде «Велике будівництво», викликав багато запитань.
 
Днями отримав відповідь від Рівненської обласної прокуратури. Після мого звернення правоохоронці розпочали досудове розслідування.
 
Сподіваюсь, зволікань у розслідуванні не буде, адже для працівників Гощанського райавтодору, їхніх дітей і родичів важливий кожен зайвий день зубожіння…
Тримаю це питання на особистому контролі».
 
null
 
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews