«Маємо забезпечити Рівне пожежною спецтехнікою для багатоповерхівок», - Олександр Ковальчук

01.10.2021 14:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народний депутат від Рівного Олександр Ковальчук разом із першим заступником міністра МВС Євгенієм Єніним, головою ДСНС Миколою Чечоткіним, головою партії «Слуга Народу» Олександром Корнієнком та іншими народними депутатами взяв участь у нараді, на якій обговорили збільшення мережі місцевих пожежних команд у Рівному та області.

Олександр Ковальчук звернув увагу на потребу в пожежній спецтехніці для багатоповерхівок.

За його словами, це кричуща проблема багатьох українських міст і Рівного зокрема.

«Багатоповерхові житлові комплекси виростають як гриби, але пожежної  техніки, драбин, щоби дістати на верхні поверхи немає. Тому наше завдання - виправити цю недбалість попередньої влади і придбати таку техніку, щоб мешканці висоток почували себе в безпеці», - стверджує нардеп.

Також він зазначив, що як народний депутат буде підтримувати збільшення фінансування для Державної служби України з надзвичайних ситуацій та ініціювати внесення змін в Податковий та Митний кодекс щодо звільнення від мита та податків пожежної та рятувальної спецтехніки для багатоповерхівок. 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews