Суд підтвердив законність укладання контрактів з директорами шкіл у Костополі

01.10.2021 17:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Депутат Костопільської міської ради, голова фракції ВО «Батьківщина» Сергій Ткачук повідомив, що суд стосовно «незаконного» продовження контрактів директорам шкіл району виграно.
 
null
 
 
Нагадаємо, що представники новообраної влади звинуватили Сергія Ткачука, тодішнього голову районної ради, у порушенні трудового законодавства та неправомірного укладання контрактів з керівниками шкіл на той час Костопільського району.
 
Судом встановлено зобов’язання на телебаченні спростувати свої слова про «злочин» та ще й виплатити кошти за моральну шкоду.
Як написав депутат у себе на фейсбук-сторінці: «Високопрофесійна команда» реформаторів освіти допрацювалася до скорочень обслуговуючого персоналу, зменшення заробітної плати педагогам, до вчительських страйків. За цей час у жодній школі не проведено капітальний ремонт, не закуплено комп’ютерного обладнання чи обладнання для кабінетів, більше того, школи кинуті напризволяще, нікому вирішувати їх щоденні проблеми. За рік не приведено у відповідність до законів установчі документи шкіл, одні і ті ж освітянські питання виносяться на сесії по кілька разів через недолугість підготовки документів!»
А кошти, які будуть отримані як відшкодування за моральну шкоду, пообіцяв спрямувати на потреби Костопільськоі громадської організації «Сонячний промінь», яка опікується дітками з особливими потребами.
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews