На наступних вихідних відбудеться VI Чемпіонат Рівненської області з більярдного спорту

02.10.2021 12:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Закінчилось літо, вже середина осені і офіційний більярд у нашій області нарешті повертається після довгих канікул.
 
На наступних вихідних, вже традиційно, в стінах більярдного клубу «Глобус», що в місті Рівне, вул. Соборна 16А, відбудеться VI Чемпіонат Рівненської області з більярдного спорту, дисципліна «Вільна піраміда».
 
Це перший турнір із серії запланованих великих турнірів на осінь-зиму 2021-2022. В планах федерації, і вже є домовленості, про проведення у листопада одного з етапів всеукраїнської сенйорської ліги (для гравців 40+), яка зараз на підйомі та користується неабияким попитом, збираючи призові фонди по 100 тис. грн. та 75-90 учасників. Також на січень 2022 року запланований етап кубку Української більярдної асоціації, а на кінець лютого 2022 року - Чемпіонат України.
 
Традиційно на Чемпіонаті області розраховуємо на більш як 50 гравців з усіх куточків нашої області. Рівень гри та майстерності окремих спортсменів тут переплітається з жагою до перемоги і палаючими очами аматорів, які частенько видають сенсації місцевого масштабу. Любов до більярду та суперництво не зашкодять гарним емоціям та дружній атмосфері, яку дарує таке свято спорту як Чемпіонат області.
Тому запрошуємо всіх бажаючих – не стійте осторонь, будьте частиною великої сім’ї.
 
null
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews