Малолюбашанська територіальна громада готується до виборів (ВІДЕО)

08.10.2021 11:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Малолюбашанська територіальна громада – одна з найуспішніших громад регіону, якій за короткий термін вдалося реалізувати чимало проектів, що поліпшило життя її мешканців.

І все це завдяки дружній команді, яка представляє місцеве самоврядування, та особистому ентузіазму нині покійного голови громади Віктора Флоровича Талащука. Уже протягом року громада оговтується від важкої втрати, та планує обрати нового голову. І тут у мешканців територіальної громади є певні побоювання, адже на хороший початок можуть прийти чужі люди, яким буде легко пишатися зробленим попередником, але користі громаді вони не принесуть.

Нажаль, після місцевих виборів 2020 року такі приклади уже є. Тому мешканці Малолюбашанської територіальної громади пильно стежать за перебігом перегонів, аби, зрештою, у день виборів прийняти правильне для громади рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews