У Чернігові попрощалися з Антоном Поляковим

11.10.2021 23:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Поховали Антона Полякова. Члени антикорупційного комітету ВР будуть наполягати на якнайшвидшому і об’єктивному розслідуванні обставин смерті свого колеги.
 
null
На фото: Антон Поляков

Про це повідомив народний депутата України (округ 153, Рівненщина), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
«В останню путь провів свого колегу Антона Полякова… Прощання з народним депутатом відбулося на його малій Батьківщині, у Чернігові.
 
Разом з іншими депутатами Верховної Ради, членами нашого антикорупційного комітету, де працював Антон, висловили щирі співчуття і підтримали у такий важкий момент його рідних і близьких.
 
Спочивай з миром, друже! У нашій пам‘яті ти назавжди залишишся простою, веселою, справедливою людиною!
 
Усім комітетом з питань антикорупційної політики будемо наполягати на якнайшвидшому і об‘єктивному розслідуванні обставин смерті нашого колеги. Особисто для мене до тих версій, які озвучуються, є багато запитань. Я часто спілкувався з Антоном, ніщо в його поведінці не видавало, що він бодай якоюсь мірою міг уживати наркотики.
 
Повторюся, для нас усіх те, що сталося з Антоном - величезний шок. Тому будемо уважно стежити за ходом розслідування…»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews