АГРОМАТ відкриває перший магазин у Рівному

13.10.2021 20:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Магазин з’явиться на вулиці Макарова, 18. Відкриття заплановано на 30 жовтня 2021 року.

АГРОМАТ — відомий на всю Україну імпортер керамічної плитки, сантехніки, освітлення та меблів для ванної кімнати. Майже 30 років компанія пропонує українцям товари для ремонту та облаштування оселі від світових виробників. Продукцію АГРОМАТ давно обирають для оформлення приватних будинків, модних ресторанів, готелів, торговельних центрів та національних стадіонів.

Дизайнерський простір та трендовий асортимент

У новому магазині АГРОМАТ у м. Рівне буде представлено понад 1000 брендів з усього світу, доступ до офлайн та онлайн-каталогів. Це колекції від провідних фабрик та дизайнерських бюро, новинки з останніх керамічних виставок, які першими в Україні з’являються саме в магазинах компанії. Цінова політика магазину розрахована на будь-який гаманець, від бюджетних пропозицій до преміального сегменту.

 

АГРОМАТ — ваш гід у світ інтер’єрного дизайну

Тут пропонуються готові інтер’єрні рішення, які ви зможете з точністю повторити у своєму приміщенні, навіть не користуючись послугами дизайнера. Персональний менеджер допоможе кожному покупцю розібратися в характеристиках продукції, розрахувати кількість матеріалу або дасть поради з оформлення інтер’єру. Для тих, хто все ж таки, довірив проєкт дизайнеру, у новому магазині розташовані затишні зони для переговорів.

Підбирайте та приміряйте

У новому магазині в Рівному можна буде замовити послугу 3d-візуалізації інтер’єру, завдяки якій покупці одразу зможуть «приміряти» обрану плитку та сантехніку та наочно побачити, наскільки ідеально все скомбіновано.

Обирайте та замовляйте онлайн

Окрім того, АГРОМАТ пропонує замовити будь-які товари з інтернет-магазина https://shop.agromat.ua/. Завдяки продуманій логістиці, доставка відбувається швидко та в зручний час.

 

Долучайтеся до АГРОМАТ

У день святкового відкриття 30 жовтня запланована безпрограшна лотерея серед відвідувачів магазину. Першим покупцям знижки та подарунки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews