«УДАРівці» районних організацій Рівненщини відвідують родини загиблих воїнів АТО

17.10.2021 11:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

«УДАРівці» районних організацій Рівненщини відвідують родини загиблих воїнів АТО, продовжуючи традицію, започатковану в серпні цього року у Радивилівській громаді.

«Відвідати, поспілкуватися і втішити – прості, і дуже потрібні дії. Ми можемо не знати, з якими проблемами стикаються батьки та матері загиблих воїнів. Про них, на жаль, нерідко забувають», - прокоментував очільник Рівненського «УДАРу» Валентин Демчук. Разом з Михайлом Нікітюком та іншими волонтерами УДАРівці відвідують родини загиблих воїнів Рівненського району.

У серпні віддавали шану родинам загиблих Радивилівщини. Їх на Радивилівщині восьмеро. 24 серпня громада Радивилова в складі голови громадської організації вояків-добровольців підполковника Ігоря Хороновського, члена громадської організації волонтерів «Слава» Алли Стояновської, представника Радивилівського відділення Дубенського військового комісаріату підполковника  Валентина Атрасевича  та УДАРівця Михайла Казмірука відвідала вісім сімей загиблих на сході захисників Вітчизни та одну сім’ю, син якої тривалий час знаходиться у полоні.

«Нам не так важливі подарунки, якими б вони цінними не були, як те, що ви пам’ятаєте за наших синів і навіть в цей день не забуваєте про нас, батьків» - такими були слова вдячності цих родин.

null
 

 

null
 

 

null
 


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews