Тривають роботи із зовнішнього утеплення Бабинського ліцею

28.10.2021 06:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Тривають роботи із зовнішнього утеплення Бабинського ліцею. Про це повідомив народний депутат України (Рівненщина, округ 153), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов під час роботи в окрузі. 
 
 
«Якщо утеплити фасад будівлі мінеральною ватою і встановити енергозберігаючі вікна, можна збільшити температуру в приміщенні на 4,5 градусів. Саме тому важливо проводити такі роботи особливо у дитячих закладах!
 
Для утеплення фасадів Бабинського ліцею цьогоріч мною було також виділено частину коштів субвенції на соціально-економічний розвиток. Оглянув заклад, перевірив, як ідуть роботи. Якістю задоволений.
Дякую голові Бабинської громади Володимиру Івановичу Бойкові і директору закладу Наталії Петрівні Вакульчик за належний контроль над процесом.
 
По дорозі заїхав до дитячого ясла-садка «Казковий світ». Тут виховують 96 діток. Всередині дуже гарно й затишно. Стіни талановито розмальовані власноруч виховательками закладу! Але ззовні будівля потребує негайного ремонту: необхідно утеплювати фасад, зміцнювати перегородки. Також потрібно замінити покриття на території.
 
Домовилися з головою громади та директоркою садочку Гелетою Валентиною Михайлівною, що найближчим часом буде оновлена проектно-кошторисна документація, і вже наступного року зможемо розпочати ремонт у закладі».
 
null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews