«Створення потужного фермерського класу на Рівненщині - моя прерогатива», - Андрій Кузьмич

03.11.2021 13:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Ярмаркування на Рівненщині – одна з гарних традицій як для споживачів, так і для виробників. Асоціація фермерів та приватних землевласників Рівненщини на чолі з Андрієм Кузьмичем, представником осередку партії «Українська стратегія Гройсмана» в Рівненській області, ще до запровадження червоної зони встигли провести 4 традиційні осінні сільськогосподарські ярмарки.

null
 

Як зазначив голова Асоціації, фермери представили власну продукцію: овочі, саджанці, мед, молочну, м’ясну та рибну продукцію тощо. Показово, що 95% цієї продукції виростили і виготовили саме на Рівненщині. 

Місця для торгівлі фермерам надавалися безкоштовно. 

«Такі ярмарки - чудова можливість виробникам більше розповісти про власний продукт та знайти свого покупця.  Натомість, громадяни мають можливість обирати кращі товари та підтримувати фермерів Рівненщини. А створення потужного фермерського класу, який стане економічним локомотивом розвитку громад є моєю головною задачею», - Андрій Кузьмич. 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews