Майже 600 мільйонів гривень: саме стільки на Рівненщині надійшло податку на прибуток

05.11.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Упродовж січня – жовтня 2021 року суб’єкти господарювання Рівненської області сплатили до Зведеного бюджету України 597,9  млн грн податку на прибуток підприємств, а це на 36,3 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року, додаткові надходження склали 159,2 млн гривень.

При цьому до державного бюджету надійшло 538,5 млн грн цього платежу, що на 36,6 відсотка перевищило показники 10 місяців минулого року, або плюс 144,2 млн гривень. Місцеві скарбниці з початку року отримали 53,4 млн гривень,  плюс до попереднього року 14,9 млн гривень. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй.

Нагадаємо, що податком на прибуток підприємств оподатковується прибуток із джерелом походження з України та за її межами, який визначається шляхом коригування (збільшення або зменшення) фінансового результату до оподаткування  (прибутку або збитку), визначеного у фінансовій звітності підприємства відповідно до національних стандартів бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які виникають відповідно до положень Податкового кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews