«Учасники проєкту «Іди і роби» отримали свідоцтва про здобуття професії», - Олександр Ковальчук

08.11.2021 16:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному завершився унікальний проєкт для людей з інвалідністю «Іди і роби», який ініціювали народний депутат Олександр Ковальчук та депутатка міської ради Олександра Коваленко.

null
 

Проєкт тривав півроку, і ось після навчання та проходження виробничої практики у Центральній міській лікарні рівненська молодь з особливими потребами отримала свідоцтва про здобуття професії “Кондитер”.

“Суть нашого проєкту досить проста - ми сформували групу із шести студентів, що вивчали спеціальність кухаря-кондитера в Рівненському центрі зайнятості протягом трьох місяців. Потім - стільки ж часу проходили виробничу практику, пекли булочки та хліб для усього персоналу лікарні та пацієнтів”, - розповідає Олександр Ковальчук.

null
 

Усі стажери після отримання дипломів залишаться офіційно працювати в харчоблоці Центральної міської лікарні. 

“Найголовніше - цей проєкт матиме продовження. І не лише у Рівному, а в інших містах України, бо про це цікавляться в інших областях”, - каже Ковальчук.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews