У Вараській громаді шкільні канікули тривають. До якого числа включно учні не повернуться за парти

09.11.2021 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У закладах загальної середньої освіти Вараської громади продовжено канікули до 10 листопада 2021 року включно. Таке рішення ухвалили члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій громади.

Також на позачерговому засіданні 5 листопада члени комісії доручили Володимирецькому управлінню ГУ Держпродспоживслужби у Рівненській області відповідно до наказу МОЗ України №2153 від 04.10.2021 "Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням" здійснити моніторинг стану вакцинації серед працівників закладів освіти Вараської громади та надати до Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради, згідно чинного законодавства, подання для відсторонення від роботи невакцинованих працівників закладів освіти громади із 8 листопада 2021 р.

Пресслужба Вараської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews