Шістдесят відсотків легень уражено: рівнян просять допомогти місцевій жительці, яка захворіла на Covid-19

09.11.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Світлана Григорівна Павленко наразі бореться з коронавірусом. Близько 60% легень уразила недуга. Про це повідомляє рівнянка Людмила Мошняга у себе на сторінці в Facebook.

Пані Світлана протягом життя допомогла багатьом, але зараз допомога потрібна ій. Людмила стверджує, що хороші ліки, які можуть врятувати Світлану Григорівну, занадто вартістні і син хворої самотужки таких коштів не збере.

«Я плачу. Я відчуваю розпач і безсилля. Світла душа, світла людина зі світлим іменем Світлана бореться з хворобою, яка вразила цілу планету і забрала мільйони життів. У Світлани Павленко уражено 60% легень. Ліки, які оплачує держава, малоефективні. А ті, що ефективні, - дорогі. Хочу попросити всіх, хто знає і любить Світлану, допомогти її синові зібрати гроші на ці ліки. Хочу попросити допомогти й тих, хто безсовісно скористався добротою і довірливістю Світлани Григорівни, щоб позичити і не віддати їй гроші. Таких багато. Можливо, сьогодні у цих людей останній шанс виправити свою помилку, відмолити цей гріх», - пише Людмила Мошняга.

Допомогти хворій може кожен. Номер картки Світлани Павленко в Ощадбанку 5167 8032 4999 7573.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews