«Українська Стратегія Гройсмана» об’єднується зі всіма українцями

10.11.2021 12:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
«Мене вчергове в ефірі запитали про можливі політичні союзи. Відповідаю: «Українська Стратегія Гройсмана» об’єднується зі всіма українцями. Це наші головні союзники. Тому ми багато спілкуємось з людьми, знаємо про їхні тривоги і проблеми», - Володимир Гройсман.
 
Політична партія «Українська Стратегія» - це стратегія спільного успіху всієї країни. У нас сформована потужна професійна команда, яка продовжує рости в регіонах країни. І якщо українці оберуть нас на виборах - ми точно виправдаємо даний нашій команді кредит довіри. Бо коли «Українська стратегія Гройсмана» потрапить у Парламент, питань «Що робити?» - не буде. Кожен із нас достатньо компетентний і знає, що і як треба робити.
 
Наша головна мета, щоб Україна була сильною європейською країною. У якій багато людей народжується, а не помирає, і в якій українці хочуть жити, а не виїжджати закордон.
А щодо політичних об’єднань, то вже у Верховній Раді «УСГ» буде готова до діалогу з усіма проукраїнським силами. Тільки не тими, що лише називають себе так, а тими, які свою проукраїнськість доводять вчинками, принципами і репутацією», - заявив лідер політичної партії «Українська стратегія Гройсмана».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews