Двоє безхатьків із Вараша отримали притулок у Рівному

11.11.2021 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Двоє осіб без постійного місця проживання, які опинились у складних життєвих обставинах і перебували у центрі Вараша, одержали притулок у Рівненському обласному центрі з надання соціальних послуг.

Про перебування у згаданому закладі домовлялися працівники Департаменту соціального захисту та гідності, а доправили до Рівного чоловіків у понеділок працівники Управління безпеки та внутрішнього контролю виконавчого комітету Вараської міської ради.

За словами директора департаменту Світлани Осадчук, у рівненському центрі комфортні умови перебування та харчування бездомних.

"На території Вараської громади немає закладу, який би опікувався такими людьми, відповідно ми звернулися до обласного комунального закладу. У понеділок двох чоловіків доправили у пункт обігріву у Рівному, у якому вони перебуватимуть один день, а затим їх розмістять у рівненському центрі, де вони зможуть знаходитися до півроку. Я на власні очі бачила умови перебування у цьому центрі – є медсестра та соціальний працівник, також регулярно надходить гуманітарна допомога. Безхатченки можуть отримати соціальну, психологічну та медичну допомогу. Є послуги з харчування та нічного перебування", – зауважила Світлана Осадчук.

Пресслужба Вараської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews