У Рівному стартував проєкт «Година з депутатом у вашому дворі»

16.11.2021 17:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Сьогодні у Рівному стартував проєкт «ГОДИНА З ДЕПУТАТОМ у ВАШОМУ ДВОРІ». На зустріч були запрошені мешканці вулиць Медичної (будинки 1-18) та Студентської (будинки 2, 7, 8, 14).
 
Про це повідомила депутатка Рівненської міської ради Олександра Коваленко.
«Людей цікавлять різні питання. Одне з них- коли розпочнеться ремонт вулиці Медичної. Сьогодні вранці телефоном керівник департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима інформував мене, що проектно-кошторисна документація готова, експертизу пройдено, тендер проведено. Зі слів чиновника, на даний момент проводиться закупівля матеріалів для виконання робіт.
 
Люди стурбовані тим, чому так затягується початок робіт? Адже незабаром зима, роботи не розпочались, гроші, які виділили депутати на капітальний ремонт вулиці, будуть не використані. А це означає, що весною Медична знову "попливе".... Триматиму і надалі це питання на контролі. Сьогодні ще раз переконалась  -живе спілкування з людьми неможливо замінити нічим».
null
 

null
 
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews