«Некомпетентність і «схематоз» позбавили Рівне унікального медичного проєкту», - Олександр Ковальчук

24.11.2021 15:56   Джерело: Facebook: Олександр Ковальчук
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рівне втратило 10 млн грн на будівництво нового сучасного центру трансплантології. 

Це сталося через некомпетентні дії місцевої влади, які призвели до неодноразового зірвання проведення тендерів, повідомляє народний депутат Олександр Ковальчук.

Кошти на нове відділення трансплантології - це частина субвенції https://bit.ly/3o3WYMr з державного бюджету, яку Ковальчуку вдалося залучити на реконструкцію хірургічного корпусу Центральної міської лікарні.

 

Фото з мережі Інтернет

«Щоб кошти платників податків спрямувати саме на будівництво нового сучасного центру трансплантології на базі Рівненської центральної міської лікарні, я провів багато робочих зустрічей на найвищому рівні. Змусив повірити в цей проєкт голову медичного комітету Михайла Радуцького, міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка. Але, на жаль, ці 10 млн грн залишилися невикористаними через неодноразове зірвання проведення тендерів!», - каже Ковальчук.

Тепер, за його словами, ці кошти, які залишаться неосвоєними до кінця цього року, будуть перенаправлені на інші округи.

«За 2 роки мені як народному депутату вдалося залучити на розвиток Рівного понад 50 млн грн. І ніхто з місцевої влади жодного разу не звертався до мене з будь-якими пропозиціями щодо розвитку міста, зате не посоромилася перерізати стрічки і піаритися на наших проєктах. І знову - через «велику політику», «схематоз» і некомпетентність деяких представників міської влади - цього року Рівне втратило можливість почати будівництво найбільшого медичного проєкту за всі роки незалежності України», - написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Facebook: Олександр Ковальчук