Понад два мільйони дерев висадили на Рівненщині

25.11.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

46 685 506 - саме стільки дерев вже висаджено в рамках осінньої лісокультурної кампанії. Зараз в Україні триває осіння висадка в рамках програми Президента “Зелена країна”.

Цієї осені лісівниками було заплановано висадження 32 мільйонів молодих рослин. Разом із іншими лісокористувачами планувалася висадка близько 40 мільйонів сіянців.

На Рівненщині висаджено 2 287 231 штук деревних рослин. Лісгоспами, які підпорядковуються Держлісагентству, висаджено 2 158 110 сіянців. Територіальними громадами - 618 штук,  закладами освіти і науки - 1691 сіянців. Іншими лісокористувачами - 126 812 сіянців дерев.

Нагадуємо, відслідкувати хід реалізації програми Президента Зелена країна” можна самостійно на нашому сайті https://zelenakraina.gov.ua/.

Зазначимо, що ліс висаджується весною та восени. Весняне садіння забезпечує кращу приживлюваність та розвиток лісових порід. Восени створення лісу проводиться на лісокультурних площах, де весняне садіння було неможливе через погодно-кліматичні умови.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews