В аптеках Рівного почали вакцинувати від грипу

25.11.2021 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Щоб спростити процес вакцинації від грипу, у Рівному розпочали проект з вакцинації проти грипу в двох аптеках мережі "ВІСА".
- Наша основна мета, щоб людям було максимально зручно провести щеплення. Сьогодні проект з вакцинації в аптеках стартував у двох аптеках міста: біля ПМСД Ювілейний та біля Центральної міської лікарні. Процедура максимально проста та займає менше десяти хвилин, - говорить заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук - Рівне стало другим містом в Україні, де реалізовується така ініціатива. А особисто я цьогоріч вакцинувався вже 16 раз.
 Приємно, що ініціативу вакцинації від грипу в аптеках підтримали відомі рівняни. Вони впевнені, що коли мова йде про щеплення, то це не лишень про особисту відповідальність кожного, а про відповідальність перед громадою та суспільством.
Серед тих, хто сьогодні зробив щеплення - офіцери патрульної поліції, лікарняні клоуни, представники громадських організацій, діячі культури.
- Я проконсультувався з сімейним лікарем і прийняв рішення вакцинуватися від грипу. Це особиста відповідальність кожного і важливо, щоб люди знали про важливість проведення сезонних щеплень і робили їх, - говорить фотохудожник Олександр Харват.
 Вакцинація від грипу проводитиметься щоденно (окрім суботи та неділі) в 2 аптеках Рівного мережі «ВІСА» за адресами:
вул. Макарова, 38
вул. Миколи Карнаухова, 31
з 11:00 до 14:00 та з 16:00 до 19:00.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews