Олександр Ковальчук організував у Рівному семінар-практикум для голів ОСББ

26.11.2021 15:51   Джерело: Facebook: Олександр Ковальчук
Опубліковано : Новини Рівненщини

У рамках проєкту народного депутата від м.Рівне Олександра Ковальчука та депутатки міської ради Олександри Коваленко «Господарка з головами ОСББ» у Рівному провели семінар-практикум для голів ОСББ/ОСГ.

Його провели виконуючий обов'язки директора «Фонду енергоефективності» Єгор Фаренюк та Юлія Сабатюк -  очільниця Наглядової  ради «Фонд енергоефективності», експертка в сфері житлово-комунального господарства, яка має понад 20 років досвіду у сфері ЖКГ та енергоефективності. 

null
Facebook: Олександр Ковальчук

Юлія як активна учасниця реформування багатоквартирного житлового фонду в Україні поділилася власним досвідом, розповіла про державні програми з підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків та різні нюанси, які потрібно враховувати головам ОСББ, при їх реалізації та участі в них.

null
Facebook: Олександр Ковальчук

Фонд енергоефективності – державна установа, яка надає інструменти для термореновації багатоквартирних будинків з ОСББ.

null
Facebook: Олександр Ковальчук

На сьогодні від Рівненщини подано 35 заявок на участь у проєктах Фонду. 

null
Facebook: Олександр Ковальчук

«Ми в десятці по всій Україні, але це далеко не найкращий показник. До прикладу, у сусідньому Луцьку подано 146 таких заявок. Але Юлія Сабатюк зауважила, що це дуже добре, що Рівне має таку підтримку від народного депутата, адже не у всіх містах насправді є така можливість», - підсумував Олександр Ковальчук.

null
Facebook: Олександр Ковальчук

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Facebook: Олександр Ковальчук