У Грушвицькому ліцеї оновили техніку для харчоблоку (ФОТО)

29.11.2021 13:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У Грушвицькому ліцеї закупили сучасні кухонні прилади. Директор ліцею Ярослав Олександрович Ткачук дуже задоволений придбанням і каже: 60 років школі - 60 років обладнанню. До цього часу не було можливості його оновити.
 
null
 

 
Про це повідомив народний депутат України (Округ 153, Рівненщина), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов під час робочого візиту на Рівненщину: 
 
«Від ранку вже побував у Грушвиці. Тут закупили сучасні кухонні прилади. З цією метою подавав пропозицію до розподілу коштів субвенції на соціально-економічний розвиток у сумі понад 200 тис. грн.
Ще навесні під час зустрічі у Грушвицькому ліцеї мені показали, як облаштований шкільний харчоблок, та розповіли, чому не можуть готувати для діток більш різноманітну їжу. Я пообіцяв голові Великоомелянської громади Алла Карпюк Бердін, що обов’язково включу потреби закладу до переліку об’єктів.
 
Директор ліцею Ярослав Олександрович Ткачук дуже задоволений придбанням і каже: 60 років школі - 60 років обладнанню. До цього часу не було можливості його оновити. А дітки ж хочуть різноманітної їжі: пиріжечків, булочок, пампушок, млинців!
 
Говорить, що учні у ліцеї - дуже талановиті, обіймають призові місця у обласних і районних олімпіадах, стараються. «Тому і ми дуже хочемо їх радувати повноцінними і смачними сніданками і обідами», - каже директор.
 
Але тепер постало питання у ремонті харчоблоку, для того, щоб встановити і безпечно експлуатувати нове обладнання.
 
Взяв це питання на контроль. Після новорічних свят будемо обговорювати проектно-кошторисну документацію та думати, звідки залучити повну суму на капремонт».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews