На Рівненщині осіння призовна кампанія 2021 – на фінішній прямій

30.11.2021 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Результати організації осіннього призову розглянули під час онлайн наради під керівництвом першого заступника голови ОДА, голови обласної призовної комісії Сергія Подоліна.

У нараді взяли участь заступник військового комісара Рівненського ОТЦК та СП Сергій Названов, керівники РДА, громад, голови призовних комісій, військові комісари терцентрів комплектування та соціальної підтримки.

У ході наради проаналізували стан виконання планових завдань в розрізі районів та окремих територіальних громад області, їх основні показники.

«Завершується осінній призов на строкову військову службу. Область повинна виконати планове завдання, тому закликаю активізувати роботу в цьому напрямку та показати хороший результат. На сьогодні найвищий відсоток виконання – у Рівненському районі. Гарні результати демонструє і обласний центр. Також є тергромади, які вже виконали призов на 100 відсотків та більше. За набором в області лідирують: Полицька, Варковицька, Мирогощанська, Бокіймівська, Острожецька, Ярославицька, Крупецька, Білокриницька, Дядьковицька, Зорянська, Клеванська, Малолюбашанська, Клесівська громади. Разом з тим, є низка територій, зокрема у Вараському та Сарненському районах, яким необхідно суттєво покращити роботу із набору призовників на строкову службу», - підсумував Сергій Подолін та нагадав, що виконання планового завдання залежить від ефективної взаємодії всіх причетних до виконання завдань осіннього призову.

Тож Сергій Подолін наголосив на спільній злагодженій роботі керівників органів влади, військових комісарів та представників правоохоронних органів.

Під час наради заслухали інформацію районних і міських військових комісарів, керівників громад області, місцевих призовних комісій щодо виконання поставлених завдань та проблемних питань, які виникають у ході призовної кампанії.

За результатами наради доручено вжити заходів з виправлення недоліків та покращення відповідної роботи.

Зокрема, йшлося про організацію забезпечення прибуття призовників на призовні дільниці, пункти збору. Окремо акцентовано на неприпустимості корупційних діянь у роботі військово-лікарських комісій.

Пресслужба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews