«Іди і роби»: Олександр Ковальчук розповів, як молодь з інвалідністю отримала офіційну роботу в Рівненській лікарні

01.12.2021 17:12   Джерело: Facebook: Олександр Ковальчук
Опубліковано : Новини Рівненщини

Учасники проєкту «Іди і роби» офіційно розпочали працювати в харчоблоці Рівненської центральної міської лікарні.

Нагадаємо, ініціаторами проєкту є народний депутат Олександр Ковальчук та депутатка міської ради Олександра Коваленко спільно із Рівненським міським центром зайнятості.

Facebook: Олександр Ковальчук
Facebook: Олександр Ковальчук

Шестеро хлопців та дівчат, які мають порушення роботи опорно-рухового апарату, пройшли навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, виробничу практику на базі Центральної міської лікарні та здобули спеціальність «Пекар-кондитер».

Після проходження практики молодь отримала пропозицію офіційного працевлаштування.

«Вчора ці шестеро хлопців та дівчат були студентами, сьогодні - вже пекарі-кондитери! Ось така у нас молодь з НЕобмеженими можливостями! Це унікальний кейс не лише для нашого Рівного, а й для всієї України. Вірю, що ми станемо гарним прикладом для інших областей! Нашим головним завданням було дати вудку, а не рибу. Ми з цим впоралися! І гарним доповненням стала нова форма, яку ми презентували для учасників!», - поділився на своїй сторінці у Facebook народний депутат Олександр Ковальчук.

 
Facebook: Олександр Ковальчук

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Facebook: Олександр Ковальчук