У Рівному депутати привітали дітей та вручили подарунки

02.12.2021 17:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Міжнародний день інвалідів щорічно відзначають 3 грудня. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй.
 
У Рівному напередодні Міжнародного дня інвалідів депутати привітали дітей та вручили подарунки. Про це розповіла депутатка Рівненської міської ради Олексанра Коваленко.
«Сьогодні і завтра непрості дні.... Це дні, коли ми приветаємо увагу суспільства до проблем тих людей, які потребують нашої підтримки. 
 
Діти з інвалідністю з Рівненський міський центр комплексної реабілітації "Крок" сьогодні радували нас своїми творчими талантами на сцені міського будинку культури.
 
Сьогодні мною було вручено сертифікат на пилесмок, якого дуже потребує дитяче відділення центру "Крок" від народного депутата України Олександр Ковальчук ,депутата Рівненської обласної ради Андрій Карауш та від мене, як депутатки Рівненської міської ради. Ми з вами...»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews