У Рівненській обласній раді діятиме виставка «Мистецтво однієї громади»

04.12.2021 13:42   Джерело: golos.com.ua/
Опубліковано : Вікторія Синиця

У Рівненській обласній раді діятиме виставка «Мистецтво однієї громади». Експозицію, де презентуватимуть кращі доробки від митців громад Рівненщини, відкрили з ініціативи начальника відділу з питань розвитку громад та територій виконавчого апарату обласної ради Олександра Дехтярчука.

Першими свої роботи у межах виставки представили вихованці та викладачі Комунального закладу "Мистецька школа" Мирогощанської сільської ради. Нині у закладі навчається 29 талановитих учнів, роботи яких постійно відзначають призами на різноманітних конкурсах. Згодом кращі роботи презентуватимуть і митці з інших громад області.

- Оновлювати виставку маємо намір щомісяця. Прагнемо, щоб новий простір, який нині представляємо, бачили всі, хто буває в обласній раді, у такий спосіб ознайомлюючись з самобутніми роботами з різних громад, - каже Олександр Дехтярчук.

На відкриття виставки завітали й гості з Мирогощанської громади. Тож принагідно з нагоди прийдешнього Дня місцевого самоврядування голова обласної ради Сергій Кондрачук вручив Почесну грамоту за вагомий особистий внесок у розбудову і розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву і громадянську позицію очільниці Мирогощанської громади Надії Чух. Подяку обласної ради отримала і директор комунального закладу "Мистецька школа" Мирогощанської сільської ради Оксана Зінькова.

null
 

Автор: Юлія ВАСИЛЕНКО-СЛОБОДЕНЮК, 

керівник відділу прес-служби Рівненської обласної ради.

Фото автора.

Джерело: http://www.golos.com.ua/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: golos.com.ua/




СФЕРА-ТВ

Радіо

TeNews Radio Respect

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз
4