«Живопис – єдиний «організм», - Анатолій Іваненко

13.12.2021 08:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
Анатолій Іваненко – рівненський художник, яким захоплюються, педагог, у якого навчаються, філософ, якого слухають і переосмислюють.
 
 
Творчість Анатолія Іваненка для культурно-мистецького середовища має надзвичайно велику мистецьку вагу. Професійному живопису Анатолій Григорович віддав 60 років. Як педагог виховав не одне покоління креативних і естетично мислячих особистостей. Як художник - створив сотні полотен, котрі зберігаються в галереях, музеях та приватних колекціях в Україні та за кордоном. Як письменник - змусив читача замислитись про сенс людського буття.
 
Відсвяткувавши 70-річний ювілей, художник не припиняє працювати – створювати нові картини та виховувати нове покоління митців.
 
Живопис – єдиний «організм» зі своєю внутрішньою душею, зовнішньою аурою та енергетикою. Знайомство зі справжньою картиною для глядача розуміючого – відкриття», - каже Анатолій Григорович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews