Благодійний забіг до Дня Святого Миколая відбудеться і у Вараші

14.12.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


У неділю, 19 грудня, на стадіоні «Ізотоп» вже вчетверте відбудеться Благодійний забіг до Дня Святого Миколая. Захід проходить за підтримки Рівненської АЕС, Первинної профспілкової організації ВП РАЕС, Організації молоді ППО ВП РАЕС, ВП ГО «Українське ядерне товариство» у Рівненській області.

null
Фото з мережі Інтернет

У зв’язку з карантинними обмеженнями масового старту цього року не буде. У період з 10 до 13 години 19 грудня підходьте на стадіон «Ізотоп». На території спорткомплексу біля центрального входу стоятиме намет, де ви зможете зробити благодійний внесок та отримаєте сувенірну новорічну шапку. За бажанням, пробіжіть будь-яку дистанцію безпосередньо на стадіоні, або у будь-якому іншому місці.

«Це насамперед благодійний захід, а не спортивна акція, - наголошує голова Організації молоді ППО ВП РАЕС Євгеній Бураков. – Усі зібрані кошти підуть на закупівлю реабілітаційно-спортивного обладнання для Вараського центру реабілітації осіб з інвалідністю ім. З. А. Матвієнко, а також на потреби членів Асоціації інвалідів з дитинства «Надія».

Нагадаємо, що минулого року під час забігу зібрали 27810 гривень. За ці кошти було придбано конвекційну духову шафу в реабілітаційний центр та використано для організації літнього відпочинку людей з інвалідністю.

Забіг до Дня Святого Миколая відбудеться з дотриманням усіх карантинних заходів.

Пресслужба Рівненської АЕС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews