Нардеп від Рівного Олександр Ковальчук домігся відзначення для медиків міста на державному рівні

15.12.2021 22:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
За сприяння нардепа від Рівного Олександра Ковальчука підготовлено та надіслано до МОЗ України подання про нагородження Почесною грамотою Міністерства медичних працівників м. Рівне.
 
Про це повідомив народний депутат на своїй офіційні сторінці у Фейсбук:
 
"Щиро вдячний медикам України та Рівного! У 2019 весь світ зіткнувся з новим викликом - COVID-19 і, на жаль, боротьбу з ним ще й досі не закінчено. Це боротьба не лише з вірусом, але і з його наслідками.
 
Нам вдалося багато що зробити за три роки пандемії: відновити майже знищену медицину, закупити нове обладнання, забезпечити вакцинацію, але головною нашою зброєю в цій боротьбі залишаються наші медики. На мою думку, медики заслуговують нашої підтримки та визнання. Адже вони продемонстрували неабиякий професіоналізм в боротьбі з епідемією короновірусу в Україні.
 
Тому, враховуючи їх досягнення, віддану і сумлінну працю, мною було підготовлено та надіслано до МОЗ України подання про нагородження Почесною грамотою Міністерства медичних працівників м. Рівне.
Звісно хотілося, щоб кожного лікаря України було нагороджено такою відзнакою. Тому на сьогоднішній день в обличчі рівненських медиків, ми дякуємо кожному працівнику цієї важливої сфери. Зі свого боку обіцяю й надалі підтримувати розвиток медицини в нашому місті та державі загалом. Вірю, що спільними зусиллями ми переможемо COVID-19".
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews